Over Rob

Rob

SchoolfotoRob de schoolfotograaf van Midden-Nederland

In juni 2016 is SchoolfotoRob van start gegaan, na 30 jaar als schoolfotograaf in dienst te zijn geweest. Heerlijk, mijn eigen bedrijf, waarin ik mijn eigen creatieve ideeën de vrije loop kan laten. En weer vrij ben om op een maffe ontspannen manier de leerlingen en leerkrachten op de foto te zetten! Mijn 30 jaar ervaring aangepast aan de vraag van NU. Natuurlijk ben ik ook in de rest van Nederland graag bij u te gast!

Samenwerking.

Ieder mens groot of klein, van jong tot oud is bijzonder en uniek, mooi van zichzelf.  Dat moment wil ik vastleggen, pakken, dat wil ik laten zien.
Niets geeft meer voldoening dan mijn fotomodel met een blij gezicht en een voldaan gevoel uit de set te zien lopen en zeggen: "die meneer is echt een beetje gek" Maar wel wetende dat je een prachtige foto van hem/haar hebt! 
Ik werk samen met een vakkundige fotograaf. Door onze professionele samenwerking geven we de klanten een ontspannen en de kinderen een feestelijke fotoshoot. Hierdoor ontstaat een respectvolle, relaxte sfeer op de fotografiedag zelf, waardoor een ieder die op de foto gaat zich kan ontspannen en de dag als een feestje aanvoelt.  

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten, maak een vrijblijvende afspraak of boek een datum!